Logopediste Karen Rubbrecht - Regio Schendelbeke, Geraardsbergen, Ninove
Bel me: 0497 61 62 83
  • Over Karen Rubbrecht:
  • Logopediste in Schendelbeke - Geraardsbergen

Logopediste Karen Rubbrecht - Schendelbeke

Karen Rubbrecht

In 2013 studeerde ik af aan de Katholieke hogeschool van Brugge als Bachelor in de Logopedische Wetenschappen. Tijdens mijn opleiding liep ik stage in verschillende settings, waaronder een revalidatiecentrum, buitengewoon onderwijs, rust- en verzorgingscentra en verschillende logopedische groepspraktijken.

Na mijn opleiding ging ik onmiddellijk aan de slag als zelfstandige logopediste binnen een groepspraktijk. Daar behandelde ik kinderen met stem-, spraak-, taal- en leermoeilijkheden en volwassenen met niet aangeboren hersenletsels en slikmoeilijkheden. Tijdens deze ervaring kwam ik in contact met specifieke problematieken bv. Meertaligheid, mentale beperking en autisme.

Ik ben erkend lid van de VVL (Vlaamse Vereniging voor Logopedisten) en blijf me ook steeds bijscholen door regelmatig studiedagen en cursussen te volgen. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie.

Verder ben ik ook stagebegeleider van toekomstige logopedisten. Mijn praktijk is gelegen in Schendelbeke (Dagmoedstraat 33D bus1)

Indien u persoonlijke vragen heeft of gewoon algemene informatie wenst te verkrijgen, dan beantwoord ik dit met veel plezier.